Vi tapetserar efter kundens egna önskemål

Måleriet AB har sedan lång tid tillbaka fortsatt att vidareutveckla vår kompetens för olika typer av tapetseringar för att kunna följa med trender och utveckling. Vi på Måleriet AB är väl förtrogna med alla slags tapeter och väv och vi lägger stor vikt vid underbehandlingen för att kunna få ett perfekt resultat.

Vi erbjuder alla typer av tapetseringar till våra kunder, privatpersoner som företag och hjälper givetvis till med valet av tapet där vi har möjligheten att beställa hem tapeter från ett väldigt stort urval. Läs mer under Inspiration.

Har du en tapetidé?
Då är Mr Perswall verktyget som ger den en extra dimension. Här hittar du allt du behöver för att ge dina väggar ett personligt uttryck. Och inspiration i överflöd. En egen fototapet skapar ett hem med känsla, personlighet och själ.
Länk till MrPerswall

Eco-tapeter
Eco Wallpaper är ett svenskt varumärke med ett ungt och trendmedvetet uttryck. Med koll på vad som ligger i luften satsar vi på design som attraherar både brett och smalt på en internationell marknad. Sortimentet täcker in såväl exklusiva flocktapeter som fräcka fototapeter.
Länk till Eco-tapeter

Boråstapeter
Boråstapeter är Sveriges äldsta och i särklass mest kända och sålda tapetvarumärke. Utifrån en klassisk och tidlös grund utvecklas varumärket kontinuerligt för att möta marknadens intresse för design, färg och form – Boråstapeter vill vara en
inspirerande förebild på tapetmarknaden.
Länk till Boråstapeter

Glöm inte att utnyttja Rotavdraget – Till blanketten

Välkommen att kontakta oss för mer information om vad vi kan hjälpa just er med.

Maleri-blekinge-transportbil