fbpx

Måleriet AB har sedan lång tid tillbaka fortsatt att vidareutveckla vår kompetens för olika typer av tapetsering i Karlshamn, Ronneby och Olofström. Allt för att kunna följa med trender och utveckling. Vi är väl förtrogna med alla slags tapeter och väv. Till exempel på sådana är Non-woven tapet, papperstapet, vinyltapet och fototapet med flera.

För att veta vilken typ av tapet som fungerar bäst för just dina väggar kan du kontakta oss på Måleriet så hjälper vi dig. Dessutom har vi möjligheten att beställa hem tapeter från ett väldigt stort urval. Vi erbjuder tapetsering till alla våra kunder. Det vill säga för privatpersoner såväl som företag.

Läs mer under inspiration.

tapetsering
Maleriet-blekinge-tapetsera-inomhus

Personlig tapet för tapetsering – Från idé till färdig tapet

Vi på Måleriet arbetar med olika underleverantörer för att kunna erbjuda våra kunder ett brett och unikt sortiment av tapeter. För de som vill ta fram sin egen tapet design rekommenderar vi starkt Mr Perswall. Det är ett verktyg som gör det möjligt för kunden att utforma sina egna tapeter. Dessutom finns det flera olika valmöjligheter att välja mellan som texter, objekt, eget motiv och foton. Besök MrPerswall för att skapa din alldeles egna personliga tapet här.

Boråstapeter

Vårt Måleri har även ett samarbete med en av Svergies äldsta och mest sålda tapetvarumärke Boråstapeter. Detta är i särklass det mest kända tapetvarumärket i landet. Tillverkaren har i över ett sekel tagit fram tapeter. Vilket har resulterat i att deras tapeter är de mest sålda i landet.

Utöver producentens egna kategorier inom tapeter tillhandahåller de också kollektioner som till exempel Engblad & Co. På grund av detta kan vi på Måleriet tillgodose våra kunders tapet behov oavsett val av tapet.

Kontakta oss

Är du i behov av tapetsering i Ronneby, Karlshamn eller Olofström? Måleriet erbjuder tapetsering för både privatpersoner och företag. Vi besitter kompetensen som krävs och tillsammans med det utbud som våra samarbetspartners erbjuder kan vi alltid lämna ett fantastiskt resultat. Om du behöver råd kring val av tapet är du alltid välkommen att kontakta oss via mejl eller telefon.