fbpx

När du vill ha något ommålat där hemma är det viktigt att skaffa offert från pålitliga målare i Karlshamn. Kostnaden är större när man anlitar kunniga hantverkare för att få jobbet gjort än om du gör det själv. Dock sparar du tid och resultatet kommer bli bättre samt genera en längre hållbarhet.

För att kunna känna sig säker på att man väljer rätt måleri kan man alltid be om referensprojekt. Då blir man oftast hänvisad till andra måleriprojekt som verksamheten har genomfört tidigare, vilket i sin tur gör det lättare att bedöma om de är några som man vill vända sig till.

Vi på Måleriet AB drivs med målsättningen att lämna bästa möjliga resultat och nöjda kunder. Därför kan vi erbjuda dig som kund en hel del referenser från tidigare utförda arbeten. Dessutom får du en kostnadsfri offert från våra kunniga målare för arbete bland annat i Karlshamn med omnejd.

offert målare karlshamn
målare

Våtrumsbehöriga

Vid renovering av badrum och andra våtutrymmen är det viktigt att få en offert från målare som följer de regelverk som förvaltningsmyndigheten har satt upp. De olika branschorganisationerna tolkar i sin tur regelverket för att förbättra säkerhet och underlätta för sina medlemmar för hur de ska tillämpa den. Dessa regler finns också till för att betona hantverkarens primära tillhörighet och kunskap inom området.

Inom måleribranschen är det MVK (Måleribranschens våtrumskontroll) som sköter tolkningen av regelverket. Våra målare är våtrumsbehöriga enligt MVK´s krav på våtrumssystem. Därmed tillämpar vi självklart även nöjd kundgaranti.

Läs mer om Nöjd-kund-garanti här nedan;
https://www.maleriforetagen.se/om-maleriforetagen/var-verksamhet/nojd-kund-garanti/

Få kostnadsfri offert av våra målare i Karlshamn

Ska du renovera badrum eller kök och behöver offert från målare i Karlshamn med omnejd? Våra hantverkare är våtrumsbehöriga och kan därmed hjälpa dig med badrum såväl som kök. Dessutom erbjuder vi även kostnadsfri offert och hembesök. Så ta kontakt med oss idag för att få offert från professionella målare.